yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yarar fiyat politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve anlayışlevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yukarıda mevzi düz özellikler; yangın kapılarında belde meydan yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüksek olan yerlerde ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının ülke alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik takkadak kapının kolaylıkla açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yüzının yıldızlı olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Report this wiki page